top of page

Winkel/Magazijn

Wij hebben een sterk wisselende voorraad bij ons in de winkel/magazijn .
Mocht u willen weten wat wij direct uit voorraad kunnen leveren of bent u benieuwd naar verwachte levertijden , neem dan contact met ons op via de mail, Facebook Messenger of via de telefoon.(zie het grijze vak onderaan de site voor onze contactinformatie)

Wij helpen u graag verder!

Webshop

Momenteel bieden wij via onze webshop nog geen actuele voorraad aan .
Via de webshop heeft u wel een perfect overzicht van welke merken en types wij voor u op voorraad hebben staan of kunnen bestellen .

Bent u benieuwd naar verwachte levertijden of de actuele voorraad , neem dan contact met ons op via de mail, Facebook Messenger of via de telefoon.(zie het grijze vak onderaan de site voor onze contactinformatie)

Actueel archief

 

Wij proberen de website zo veel mogelijk up to-date te houden denk hierbij aan foto's .kleurstellingen, modellen, maten en prijzen.
Door de grote verscheidenheid aan modellen en wijzigingen lukt het niet altijd om alles per direct aangepast te hebben .
Hierdoor verlenen wij geen rechten en plichten aan drukfouten, vormfouten en eventuele afwijkingen in het assortiment , denk hierbij aan bovengenoemde punten.


Afbeeldingen

De fietsen staan soms afgebeeld met optionele accessoires , deze zijn nooit  bij de fiets inbegrepen(kinderzitjes, windschermen, Tassen etc. tenzij het zo omschreven staat in de productinformatie  denk hierbij aan accessoires  als een voorgemonteerd slot.)Afwijkingen 

 

De afbeelding is een voorbeeld. Wij behouden ons het recht voor om, zolang het type, de geschiktheid en het doel van de fiets niet wordt verminderd, afzonderlijke onderdelen te vervangen door componenten van dezelfde of hogere kwaliteit, zodat de fiets anders wordt afgeleverd. Het gebruik van andere componenten wordt momenteel vooral veroorzaakt door leveringsproblemen als gevolg van de Corona-pandemie.

Collectie

Onze collectie bestaat bij verschillende leveranciers uit verschillende modeljaren .
Zo hebben wij :
- Doorloopmodellen ( modeljaar 2022 kan bijvoorbeeld gerust een aantal jaar ongewijzigd doorlopen in dezelfde uitvoering)

- Uitloopmodellen: modellen/kleuren die uit de collectie verdwijnen na een bepaalde periode.


 

fietsemaker purmerend rijwielhandel purmerend sparta batavus cortina sensa bsp pointer stadsfiets racefiets mountainbike tourfiets E-bike electrische fiets verhuur reparatie bobike abus axa XLC selle royal  Ghost bakfiets fiets schwalbe banden tektro shimano fietsen

Rijwielhandel Purmerend

Voor al uw fietsplezier!

bottom of page